Ouders op bezoek tijdens 50-jarig jubileum

11 juni 2022

Donderdagavond waren de kinderen met hun ouders, broertjes en zusjes uitgenodigd voor een rondleiding door de school. Ongeveer 600 bezoekers werden door teamleden in kleine groepjes rondgeleid. Hierbij werd uitleg gegeven over het ontstaan en de ontwikkeling van de belangrijke vieringen door de 50 jaar heen.

 

En zo kwamen we dus in de gang een kooi met een cavia tegen waarbij werd verteld dat De Hilt vroeger met een caviabaan op de Helmondse voorjaarkermis heeft gestaan. Natuurlijk ontbraken het Hiltfestival, Hegewipi en kerstviering niet evenals het bivak/kamp, de kienavond, carnaval, de verjaardagsstoel en het zaalvoetbaltoernooi. De rondleiding ging ook door de kelder met alle verkleedkleding waarbij ook dia's te zien waren uit de beginperiode van De Hilt. Vervolgens werd bezoek gebracht aan het technieklokaal, het handvaardigheidlokaal en het stagekantoor.

 

Livemuziek werd verzorgd door Mai die vanuit Papageno aan een aantal kinderen op school muziektherapie geeft. Paul S speelde banjo en viool bij het onderdeel 'kampvuur' van het bivak/kamp. De rondleiding werd afgesloten met een heerlijk ijsje op de speelplaats. En voor wie wilde kon nog op de foto met de directeur.

(meer foto's van deze avond zijn te zien in het Fotoalbum op de website, een filmpje staat op de Facebookpagina School de Hilt)

 

 

 

 

 

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Hilt

Azalealaan 38

5701 CM Helmond

Tel.: 0492 - 52 58 00

E-mail: dehilt@aloysiusstichting.nl