Voorbereidingen Hiltfestival 2023

27 maart 2023

De afgelopen weken zijn de groepen in druk overleg geweest over de invulling van het Hiltfestival. Naast het uitzoeken van een optreden moeten de rollen worden verdeeld, kleding worden uitgezocht en er moeten decorstukken worden gemaakt. Dat vraagt al het nodige aan samenwerking en doorzettingsvermogen.

Deze week oefenen de leerlingen een keer hun optreden op het podium in de zaal. Er is een mooie afwisseling tussen playback, dans en liveoptredens.

 

Een aantal vso leerlingen assisteert tijdens de generale repetitie en het Hiltfestival als toneelmeester of in de bediening van licht/geluid en video-opnames.

De ouders van nieuwe leerlingen hebben al een informatieavond kunnen bijwonen over het festival en zijn dus op de hoogte van wat dit festival inhoudt voor hun kind.

 

Volgende week maandag en dinsdag vinden de generale repetities plaats in de zaal. Op woensdagochtend 5 april starten we het Hiltfestival met de optredens van de vso groepen, de andere groepen zitten als publiek in de zaal. Donderdag zijn dan de s.o. leerlingen aan de beurt. Op donderdagavond zijn de ouders uitgenodigd om te kijken naar het optreden van hun kind.

 

Het is altijd een geweldige ervaring voor de leerlingen om samen, ondanks de zenuwen, een succes te maken van het Hiltfestival.

 

 

 

 

Er is al hard gewerkt aan de decorstukken

 



Nieuwsarchief