Geert Rosielle 40 jaar werkzaam bij De Hilt

13 maart 2020

Afgelopen januari was Geert 40 jaar werkzaam bij De Hilt in Helmond. Geert is begonnen als groepsleerkracht en daarna adjunct-directeur. Vanaf 2004 is Geert directeur op De Hilt. Om dit heuglijke feit te vieren heeft het team besloten om enkele vrijdagmiddagen Geert in het zonnetje te zetten met een aantal activiteiten. Hieronder een kort verslagje met foto's.

1e vrijdag

Met zelfgemaakte slingers , een mooie bos bloemen, een lied (gemaakt door Dick) en broodjes kroket (heerlijk gebakken door Robin), is Geert (die natuurlijk van niets wist) in de personeelskamer ontvangen door het team.


 

2e vrijdag

Deze vrijdag werd Geert uitgenodigd in het restaurant om een film te bekijken van zijn loopbaan. Vele bekenden en oud bekenden passeerden de revue. Daarna werd Geert uitgenodigd om mee een potje te rikken. Erg verrast was hij toen hij het kaartspel zag. Dit kaartspel bestaat uit foto’s van alle teamleden.


3e vrijdag

Als afsluiting van de activiteiten hebben we Geert uitgenodigd in de gymzaal. Door het team is er een vriendenboek aangeboden waarin ieder teamlid een blad heeft ingevuld naar eigen interpretatie. Ook werd er een badminton competitie gespeeld, wat ze in het verleden regelmatig deden.



Geert we wensen je nog vele fijne jaren toe op De Hilt!!

Team De Hilt

 



Nieuwsarchief