Afscheid algemeen directeur Aloysius Stichting

26 januari 2021

Op 1 maart gaat Hans Kelderman, de algemeen directeur van alle Aloysius scholen, met pensioen. Voor zijn afscheid wilde hij alle scholen nog een keer bezoeken, op de Hilt zou dat vandaag zijn waarbij hij ook een lunch aangeboden zou krijgen. Helaas kunnen de bezoeken vanwege de beperkende maatregelen niet op de scholen plaats vinden. Daarom is ervoor gekozen dat Hans van uit zijn woning in Katwijk online afscheid neemt. Lunchen op De Hilt zou dus niet meer mogelijk zijn maar daar hadden we iets op bedacht. Bij een bezorgdienst in Katwijk hebben we een lunch voor Hans en zijn vrouw besteld. In de zaal op school was de tafel ook gedekt en zo hebben we op afstand toch kunnen lunchen. Tijdens het online lunchgesprek hadden we een stoel vrijgelaten voor een gast bij 'De Hilt gaat doorrrrr...'

Een leerling van de groep van Nicole liet het letterdiploma zien en Sam uit het vso vertelde hoe het nu op school gaat met gedeeltelijk onderwijs. Ook een paar teamleden hebben hun ervaringen verteld over deze bijzondere periode op school.

Inmiddels is bekend wie Hans als voorzitter van College van Bestuur gaat opvolgen, dat is Johan van Triest. Hij was ook aanwezig bij het online gesprek.

 

 

 

 



Nieuwsarchief