Twee jubilarissen op De Hilt

22 juni 2023

In de lange rij van teamleden die hun 25-jarig jubileum op De Hilt hebben gevierd kunnen ook Jack Linders en Paul van Stiphout worden toegevoegd.

Tijdens de driedaagse studiedagen van het team vorige week in Heeze werd ’s avonds op ludieke wijze stilgestaan bij dit jubileum.

 

Jack is al die jaren werkzaam als leraar techniek waarbij hij onder andere in zijn lessen aan de vso leerlingen de kennis en vaardigheden bijbracht van de fietstechniek. Ook heeft hij nog meegewerkt aan een samenwerkingsproject met Bijzonder Jeugdwerk Brabant in de Molenstraat en ondersteunde hij in het onderwijsprogramma van VarenHilt in Someren. Dit project was opgezet samen met het Varendonkcollege voor opvang en begeleiding van jongeren woonachtig op het zigeunerkamp.

 

Paul is 25 jaar werkzaam in het vso als docent aardrijkskunde, geschiedenis en

Maatschappijleer, maar soms ook als groepsleerkracht als iemand was uitgevallen. Door zijn passie voor deze vakken en zijn enthousiaste verhalen zorgde hij ervoor dat vrijwel alle leerlingen hoge cijfers haalden bij het examen. Daarnaast kennen de leerlingen en oud-leerlingen Paul vanwege de countrymuziek die hij jaarlijks speelt op banjo en viool bij het kampvuur tijdens het kamp.

 

Paul en Jack, heel veel dank voor zoveel jaren inzet en betrokkenheid, hopelijk komen er nog vele mooie jaren bij op De Hilt!

 

met optredens van teamleden voor Paul

en Jack mocht zelf de hoofdrol spelen

een medley van liedjes over de fiets en het wielrennen

voor beiden een cadeautje

en een blijvende herinnering aan 25 jaar De Hilt gemaakt door collega's

 

'Bijna nog mooier dan mijn eigen banjo' was de reactie van Paul

en ook de fiets krijgt een mooi plekje

Paul aan het inspelen vorig jaar tijdens het vso kamp

 



Nieuwsarchief