Lotus Children's Centre Mongolie

29 juni 2018

Lotus Children’s Centre in Mongolië

De Hilt heeft een samenwerkingsrelatie met een weeshuis en het bijbehorende schooltje in Mongolië. Drie jaar zijn de oudste leerlingen van De Hilt voor hun maatschappelijke stage afgereisd naar Mongolië om te helpen in het weeshuis.

 

Cheque

Ieder jaar komt de helft van de opbrengst van onze kledinginzamelingsacties ten bate van het weeshuis. Collega Fritz Hörter reist met zijn vrouw Stanny jaarlijks naar Mongolië en draagt dan de cheque namens de school over. Afgelopen meivakantie zijn twee oud-leerlingen van De Hilt meegegaan voor een hernieuwd bezoek.

 

Vorig schooljaar

Met de bijdrage van veel mensen heeft Stichting Lotus Child Education vorig schooljaar twee kinderen op een andere school kunnen plaatsen. Voor zes kinderen is een beurs geregeld, waardoor zij volgend schooljaar kunnen doorstromen naar het nieuwe schooljaar.

 

Donaties

Wil je Stichting Lotus Child Education helpen bij het financieren van educatie voor de kinderen van het Lotus Children’s Centre in Mongolië? Jouw donatie maakt het verschil! Ongeacht het gedoneerde bedrag. De stichting wil ieder kind ondersteunen én stimuleren in hun éigen keuze op een betere toekomst.

 

Help je mee?

Er zijn maar liefst 29 nieuwe donateurs die jaarlijks/maandelijks doneren. Daarnaast zijn 17 donaties ontvangen, waarvan 7 via de inzamelingsactie op Facebook. Voor de nieuwe projecten zijn nog donaties nodig om tot het totaalbedrag van € 5000,00 te komen (er is nu bijna € 600,00 opgehaald). Help je mee?

 

NL 43 RABO 0321 990 781

t.n.v.: Stichting Lotus Child Education

SWIFT code: RABONL2U

 

Lees verder

Op de website van Stichting Lotus Child Education lees je alles over dit project, klik hier. Bekijk ook de inzamelingsactie op Facebook.

 

Alvast bedankt voor je bijdrage!

 

Vriendelijke groet,

Fritz Hörter

 

 



Nieuwsarchief